O nama

O nama

Dobrodošli u Hotel Atlas

Rezervišite po najpovoljnijoj ceni!
Odraslih
Dece

Hotel Atlas smješten je u Ugljeviku koji se nalazi u neposrednoj blizini velikih centara: Bijeljina, Tuzla i Brčko. Ime je dobio po uglju koji se tu kopa već stotinu godina. Iako najmlađi grad u BiH, besprijekorno je urbanistički i infrastrukturno uređen. Izgledu ovog toplog gradića ,sada doprinosi i hotel Atlas. Hotel koji je dobio sasvim novo ruho i renoviran po visokim standardima, opet se vratio na velika vrata da služi građanima i gostima. Hotel je smješten u samom srcu Ugljevika i nalazi se preko puta autobuske stanice. Ta lokacija doprinosi i tome da putnici uvijek imaju u blizini mjesto za dnevni odmor ili smještaj na duže vrijeme. Hotel ima četiri zvjezdice i raspolaže sa 45 smještajnih jedinica, koje su idealno mjesto za odmor i uživanje.Hotel pruža mogućnosti organizovanja raznih proslava u našoj banket sali. Hotel "Atlas" posjeduje restoran i kafić, kao i kongresnu salu.

O nama NextImage
  • O nama 0
  • O nama 1
  • O nama 2
  • O nama 3

Hotel Atlas Ugljevik se nalazi u Ugljeviku i poseduje bar, vrt i terasu. Gostima su u okviru objekta na raspolaganju sadržaji kao što su restoran, recepcija koja radi non-stop, posluga u sobi i besplatan WiFi u svim prostorijama. Gosti mogu besplatno koristiti privatni parking, dok je usluga prevoza od/do aerodroma dostupna uz doplatu.

Sve sobe u hotelu sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Sobe za goste hotela Atlas Ugljevik su klimatizovane i imaju garderober.

Gosti smeštajnog objekta mogu uživati u kontinentalnom doručku.